Public library services for Canadians with print disabilities
  • Mobile accessibility tips
    • Change contrast
      • AYellow on black selected
      • ABlack on yellow selected
      • AWhite on black selected
      • ABlack on white selected
      • ADefault colours selected
    • Change text size
      • Text size Small selected
      • Text size Medium selected
      • Text size Large selected
      • Text size Maximum selected
    • Change font
      • Arial selected
      • Verdana selected
      • Comic Sans MS selected
    • Change text spacing
      • Narrow selected
      • Medium selected
      • Wide selected
  • Register
  • Log in
  • Français
  • Home
  • Newspapers
  • Magazines
  • Recommended
  • For libraries
  • Help
  • Skip to content
      • Change contrast
        • AYellow on black selected
        • ABlack on yellow selected
        • AWhite on black selected
        • ABlack on white selected
        • ADefault colours selected
      • Change text size
        • Text size Small selected
        • Text size Medium selected
        • Text size Large selected
        • Text size Maximum selected
      • Change font
        • Arial selected
        • Verdana selected
        • Comic Sans MS selected
      • Change text spacing
        • Narrow selected
        • Medium selected
        • Wide selected
  • Accessibility tips
CELAPublic library services for Canadians with print disabilities

Centre for Equitable Library Access
Public library service for Canadians with print disabilities

  • Register
  • Log in
  • Français
  • Home
  • Newspapers
  • Magazines
  • Recommended
  • For libraries
  • Help
  • Advanced search
  • Browse by category
  • Search tips
Breadcrumb
  1. Home

Recettes de jerky de bœuf

By Ashley Andrews, Traduction Arianne Farah

Food and drink

Synthetic audio, Automated braille

Summary

Le jerky est une collation riche en protéines qui peut être mangée sur le pouce, ne se gâte pas et, lorsqu'il est fait maison, est absolument délicieux ! C'est pourquoi le jerky est une collation populaire pour les mamans qui… désirent une alternative aux collations sucrées que réclament les enfants, ainsi qu'auprès des randonneurs qui veulent un aliment à la fois léger et nourrissant. Tout le monde adore le jerky, car il est agréable à mordiller et plein de saveur ! C'est également beaucoup moins cher de le faire soi-même, et plus encore, vous pouvez utiliser de la viande de bonne qualité et en éliminer les sulfites et les nitrates. Les recettes de ce livre sont faciles à suivre et vous agencerez sans tarder saveurs et épices. Amusez-vous à varier les recettes pour obtenir exactement le jerky que vous désirez.

Title Details

ISBN 9781507135198
Publisher Babelcube Inc.
Copyright Date 2016
Book number 1268793
Report a problem with this book

Recettes de jerky de bœuf

FAQ

Which devices can I use to read books and magazines from CELA?

Answer: CELA books and magazines work with many popular accessible reading devices and apps. Find out more on ourCompatible devices and formats page.

Go to Frequently Asked Questions page

About us

The Centre for Equitable Library Access, CELA, is an accessible library service, providing books and other materials to Canadians with print disabilities.

  • Learn more about CELA
  • Privacy
  • Terms of acceptable use
  • Member libraries

Follow us

Keep up with news from CELA!

  • Subscribe to our newsletters
  • Blog
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube

Suggestion Box

CELA welcomes all feedback and suggestions:

  • Join our Educator Advisory Group
  • Apply for our User Advisory Group
  • Suggest a title for the collection
  • Report a problem with a book

Contact Us

Email us at help@celalibrary.ca or call us at 1-855-655-2273 for support.

Go to contact page for full details

Copyright 2025 CELA. All rights reserved.