Résultats de recherche de titre
Articles 1 à 20 sur 14805
The G.I. diet cookbook: [200 easy, delicious recipes for permanent weight loss]
Par Rick Gallop. 2006
Offers two hundred nutritious, low-G.I. recipes for breakfasts, lunches, snacks, appetizers, dinners and desserts. There are simple-to-prepare dishes for weekday…
meals, simmers and roasts for leisurely weekends, and elegant fare for entertaining friends. Includes recipes for Crunchy Granola, Creamy Seafood Chowder, Spinach-stuffed Chicken Breasts and Chocolate Cake with Ganache Icing. 2006.The G.I. diet clinic: Rick Gallop's week-by-week guide to permanent weight loss
Par Rick Gallop. 2007
On a mission to turn losing weight into a positive experience, Rick Gallop recruited volunteers, introduced them to the basics…
of the G.I. Diet, answered their questions, taught them how to shop, cook and eat out, coached them through the hurdles and helped them develop strategies for dealing with cravings and the emotional reasons why we eat. In return, participants shared their stories, their feelings, their stumbling blocks and their triumphs. Over 80 percent of the participants stayed with the program - which is easy to follow and never leaves you hungry - and every single one of them lost significant amounts of weight. 2007.The diabetes diet: Dr. Bernstein's low-carbohydrate solution
Par Richard K Bernstein, Marcia Miele. 2005
For diabetics, diet is more than a lifestyle choice - it's the key to controlling the course of their disease.…
Many struggle to maintain a healthy weight because the guidelines of the American Diabetes Association are unhelpful in regulating blood sugar - the critical component in keeping diabetes in check. Dr. Bernstein provides a low-carbohydrate approach that has enabled his patients, and himself, to take control of their disease. 2005.The baby's table: over 100 easy, healthy and homemade recipes for the pickiest, most deserving eaters on the planet
Par Brenda Bradshaw, Lauren Donaldson Bramley. 2004
Simply great food: 250 quick, easy & delicious recipes
Par Patricia Chuey, Mary Sue Waisman, Eileen Campbell. 2007
Features 250 recipes and an abundance of nutrition-related information written by practicing dieticians. You'll enjoy breakfasts, lunches, snacks and dinners…
that taste wonderful, yet can be prepared in surprisingly little time. Provides information on food preparation and healthy eating while satisfying the desire to create appetizing meals for every occasion. 2007.Never say diet!: Discover Your Body's Inner Wisdom And Learn How To Use It
Par Judy Toews, Nicole Parton. 2001
More than a decade ago, Registered Dietician-Nutritionist Judy Toews developed a science-based, non-diet approach to healthy living and weight management…
that hospitals and fitness centres began to use with impressive results. In this book, the authors show you how to listen to your body and ease your mind. 2001.L'Iran: des Perses à nos jours ((Pluriel).)
Par Pierre Briant, Leili Anvar, Pierre Blanchet. 2012
" L'Iran actuel éclipse une civilisation millénaire, l'une des plus anciennes et des plus brillantes du Proche-Orient, l'Empire perse, dont…
le Shah Reza Pahlavi faisait encore un modèle dans les années 1970 : les Empires perses. Ce livre est l'occasion d'interroger les continuités et les ruptures d'un Orient qui ne vit pas uniquement au rythme de la religion chiite. Jadis, en effet, les Perses étaient considérés comme les Barbares par excellence et les Grecs, comme les Romains, les ont combattus en les regardant tels des sauvages gouvernés par des despotes. Pourtant, la culture perse s'est montrée d'une rare richesse et d'une grande tolérance. N'est-ce pas là que le monde juif puisa une partie de ses traditions et de ses coutumes ? N'est-ce pas aussi dans l'Empire perse que trouvaient refuge les bannis des cités grecques ?Quand le pays de Zarathoustra se convertit à l'islam, cet Orient change en profondeur. Il prend les allures d'un concurrent d'un genre nouveau pour le monde occidental, qui le regarde aujourd'hui avec une terrible angoisse, celle de voir une théocratie se doter de l'arme nucléaire. " -- 4e de couv.Le roman de Pékin (Le roman des lieux et destins magiques)
Par Bernard Brizay. 2008
Pour les Chinois, comme pour les Occidentaux, jamais capitale n'a autant mérité le statut de ville mythique. Résidence du Fils…
du Ciel, capitale administrative, culturelle et religieuse du plus vieux, du plus peuplé et du plus grand empire au monde, Pékin et la Cité pourpre interdite où vivait l'empereur, entouré de ses concubines et de ses eunuques, fait toujours fantasmer. Le palais impérial est resté pendant cinq cents ans le centre sacré de l'Empire, le siège du gouvernement, où s'est écrite la grande histoire, celle de la Chine. Et la petite histoire, car la Cité interdite fut aussi le lieu privilégié d'intrigues, de drames et de crimes. 2008.Food rules: an eater's manual
Par Michael Pollan. 2009
Journalist offers a set of rules for eating wisely that draws from a variety of ethnic and cultural traditions. Discusses…
the link between diet and health and suggests that people renounce or modify the Western diet of highly processed foods and meat. Bestseller. 2009.Egg on Mao: the story of an ordinary man who defaced an icon and unmasked a dictatorship
Par Denise Chong. 2009
On May 23, 1989, as student protests raged, Lu Decheng and two other men hurled 30 paint-filled eggs at the…
immense portrait of Mao Zedong that dominates Beijing's Tiananmen Square. His poli-art stunt stranded Lu in prison for almost a decade, cost him his wife and daughter, and led to his eventual defection to Canada. While hoping to bring true democracy and to unmask the repression of Mao's reign, Lu learned that in China, preserving the Chairman's legacy mattered more. 2009.Disarming Iraq
Par Hans Blix. 2004
Blix reluctantly came out of retirement in 2000 to lead the U.N. weapons inspections team in Iraq because he was…
the only man everyone could agree on for the job. Three years later, those clamouring for military intervention grumbled at his inability (or, as they saw it, refusal) to present evidence of weapons of mass destruction, but he reminds readers that his assignment was to assess and report on the available evidence. A play-by-play account of the months of diplomacy and inspection efforts leading up to the Iraq war. Some descriptions of violence. 2004.Reaping the whirlwind: the Taliban movement in Afghanistan
Par Michael Griffin. 2001
Griffin chronicles the rise of the Taliban from their first appearance in 1994, examines their place in the context of…
Afghanistan's political instability, and discusses the significance of their brand of Islamic fundamentalism. 2001.The island of seven cities: the discovery of a lost Chinese settlement in the Americas
Par Paul Chiasson. 2006
2002. Architect Paul Chiasson climbed a mountain on Cape Breton and found an old wide, well-made road, once flanked by…
walls. After two years of study, he believed that these ruins were originally built by the Chinese, as part of a large colony that thrived on Canadian shores well before the European Age of Discovery. Chiasson addresses how the colony was abandoned and forgotten except in the storytelling and culture of the Mi'kmaq, whose written language, clothing, technical knowledge, religious beliefs and legends expose deep cultural roots in China. 2006.The G.I. Diet: the easy, healthy way to permanent weight loss
Par Rick Gallop. 2005
G.I. measures the speed at which your body breaks down food and converts it to glucose, which is used for…
energy or stored as fat. When losing weight, it is critical to avoid foods that have a high G.I., because they are digested too quickly by your body. Gallop lists foods in one of three categories: foods to avoid, foods to eat occasionally, and foods that you can eat as much of as you want. Includes recipes, snack ideas, a pull-out shopping list, tips on dining out and strategies for maintaining your new weight. 2005.Une maman bonne à croquer!: une alimentation saine pour la femme enceinte
Par Hope Ricciotti, Fiona Ford, Pierre Lagacé. 2007
Une maman bonne à croquer! vise à offrir aux futures mères le meilleur départ dans la vie pour leur bébé,…
grâce à des conseils judicieux et des recettes simples et délicieuses. La future maman y trouvera une foule dinformations précieuses : - Les nutriments essentiels, les aliments à éviter et des suggestions de collations saines afin de satisfaire les rages daliments typiques lors de la grossesse. - Les transformations subies par le corps à chaque étape de la grossesse et les mérites dune alimentation appropriée pour les besoins de la femme enceinte. - Soixante recettes, des menus quotidiens savoureux et des déjeuners et dîners vite faits. - Des recommandations pour reprendre rapidement son ancienne silhouette en toute sécurité. -- 4e de couv. Titre uniforme: The yummy mummy pregnancy cookbook.La santé par les jus: le pouvoir des légumes et des fruits ((Collection Santé naturelle).)
Par Susan E Charmine. 2010
Ce guide, bien fait et facile à comprendre, nous renseigne sur les composantes des principaux légumes et fruits que nous…
connaissons et nous informe sur les bienfaits de chacun d'eux. Il nous fournit de délicieuses recettes de jus et nous explique en détail leurs effets bénéfiques sur notre organisme. -- 4e de couv. Titre uniforme: The complete raw juice therapy.Le mas des alouettes: il était une fois en Arménie : [récit] ((Points).)
Par Antonia Arslan, Nathalie Bauer. 2007
[...] En racontant l'histoire de son grand-oncle Sempad et de sa famille pendant le génocide arménien, Antonia Arslan écrit la…
chronique passionnante d'une des plus grandes tragédies du XXe siècle. Porté par une langue chatoyante qui rend hommage à la littérature populaire arménienne, un livre pudique, intense et émouvant. -- 4e de couv. Titre uniforme: La masseria delle allodole.Cuisine anti-cancer: prévenir par une alimentation adaptée
Par Chantal Tse. 2009
Pour lutter efficacement contre le risque de cancer, ce livre de recettes dispense des recommandations pratiques ainsi que des conseils…
pour apprendre à manger mieux au quotidien. Il propose plus de 200 recettes dont les vertus anti-cancer sont attestées. -- 4e de couv.400 idées reçues sur votre alimentation: mieux comprendre ce que nous mangeons
Par Catherine Chegrani-Conan. 2012
" Manger du pain fait grossir. Les additifs alimentaires sont dangereux. Un yaourt fruité remplace un fruit. La margarine est…
meilleure pour la santé que le beurre. L'orange est le fruit le plus riche en vitamine C. L'huile d'olive est la meilleure huile, la plus saine et la plus digeste. Le lait permet de solidifier les os, etc. Vous pensez que ces affirmations sont vraies ? Des idées souvent séduisantes, faciles à retenir, mais qui ne correspondent pas à la réalité. Ce livre passe en revue 400 idées reçues sur notre alimentation. Simplement, il explique des faits précis que l'on devrait tous connaître pour manger sainement. Le livre vérité sur le contenu de nos assiettes. " -- 4e de couv.